Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
No to witam chyba jako pierwszy na forum dziennikow
Ciekawe, czy forum bedzie zywe czy raczej odwiedzane sporadycznie.
Fajna robota pabrze
Ciekawy jestem nowego wygladu dziennikow
Bede miał tą przyjemność wpisać się jako drugi Również jestem ciekaw co autor storny nam zaoferuje od 1 października.. w dzienniku już widze jakże ważne dla mnie opcje rekordów na krótsze dystanse
czekamy na odsłone:)
Również zauważyłem, że została możliwość dodania rekordów na krótszych dystansach, cieszy mnie to Generalnie widzę, że pabrze idzie w dobrą stronę, dlatego z niecierpliwością czekam na początek października.
pozdrawiam
Fajnie wygląda teraz ta stronka (chociaż muszę przyznać, że przyzwyczaiłem się do starej). Dużo nowych udogodnień. Dobra robota!
Ostatnio edytowany przez sportmaniak (2006-09-28 21:32:24)
wkońcu rekordy na mniejszych dystansach teraz mi nic nie uleci
pozdrawiam
No proszę, pierwszy raz w pierwszej dziesiątce. Zaraz się zabieram za testowanie nowej wersji.
Witam wszystkich!
Nareszcie dorwałem się na spokojnie do forum. Mam nadzieję, że będzie ono (jak i nowa wersja dzienników) dobrze nam wszystkim służyć.
Póki co, to ja idę spać, bo snu ostatnio mam mało - a to zabija kreatywność... i obciąża organizm, a tu trzeba nowe życiówki robić
Pozdrawiam
Witam wszystkich! Właśnie znalazłem to forum i mam nadzieje, że prężnie się rozwijać będzie. 200% normy towarzysze!
Oj, oj... tylko słodzicie i słodzicie Boicie się listów karnych, za braki w treningu?
EdgarMint napisał:
Witam wszystkich! Właśnie znalazłem to forum i mam nadzieje, że prężnie się rozwijać będzie. 200% normy towarzysze!
Witaj EdgarMint! My też mamy taką nadzieję! Damy radę!
Następne osoby, które chciałyby się przywitać proszę o zakładanie swoich własnych wątków (w końcu na przywitania mamy cały jeden dział forum )
Naprawdę jest sens by każdy kto chce się przywitać zakładał nowy wątek? Jeśli tak to przywitam się w swoim
Crazy napisał:
Naprawdę jest sens by każdy kto chce się przywitać zakładał nowy wątek?
Jeśli tak to przywitam się w swoim
Jak szaleć, to na całego
Witam. Jestem tu absolutnie nowy, trafiłem przypadkiem, ale zamierzam trochę z kolegami biegaczami pogadać. Mam nadzieję, że to sie uda. Nie wiem jeszcze wielu szczegółów jak działa forum, ale z czasem się nauczę. Pozdrawiam wszystkich runmaniaków.
Ostatnio edytowany przez Profi (2007-01-16 23:40:32)