Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
No to witam chyba jako pierwszy na forum dziennikow ![]()
Ciekawe, czy forum bedzie zywe czy raczej odwiedzane sporadycznie.
Fajna robota pabrze ![]()
Ciekawy jestem nowego wygladu dziennikow
![]()
Bede miał tą przyjemność wpisać się jako drugi
Również jestem ciekaw co autor storny nam zaoferuje od 1 października.. w dzienniku już widze jakże ważne dla mnie opcje rekordów na krótsze dystanse
czekamy na odsłone:)
Również zauważyłem, że została możliwość dodania rekordów na krótszych dystansach, cieszy mnie to
Generalnie widzę, że pabrze idzie w dobrą stronę, dlatego z niecierpliwością czekam na początek października.
pozdrawiam
Fajnie wygląda teraz ta stronka (chociaż muszę przyznać, że przyzwyczaiłem się do starej). Dużo nowych udogodnień. Dobra robota!
Ostatnio edytowany przez sportmaniak (2006-09-28 21:32:24)
wkońcu rekordy na mniejszych dystansach teraz mi nic nie uleci ![]()
pozdrawiam
No proszę, pierwszy raz w pierwszej dziesiątce. Zaraz się zabieram za testowanie nowej wersji.
Witam wszystkich! ![]()
Nareszcie dorwałem się na spokojnie do forum. Mam nadzieję, że będzie ono (jak i nowa wersja dzienników) dobrze nam wszystkim służyć.
Póki co, to ja idę spać, bo snu ostatnio mam mało - a to zabija kreatywność... i obciąża organizm, a tu trzeba nowe życiówki robić ![]()
Pozdrawiam
Witam wszystkich! Właśnie znalazłem to forum i mam nadzieje, że prężnie się rozwijać będzie. 200% normy towarzysze!
Oj, oj... tylko słodzicie i słodzicie
Boicie się listów karnych, za braki w treningu? ![]()
EdgarMint napisał:
Witam wszystkich! Właśnie znalazłem to forum i mam nadzieje, że prężnie się rozwijać będzie. 200% normy towarzysze!
Witaj EdgarMint! My też mamy taką nadzieję! Damy radę!
Następne osoby, które chciałyby się przywitać proszę o zakładanie swoich własnych wątków (w końcu na przywitania mamy cały jeden dział forum ) ![]()
Naprawdę jest sens by każdy kto chce się przywitać zakładał nowy wątek?
Jeśli tak to przywitam się w swoim ![]()
Crazy napisał:
Naprawdę jest sens by każdy kto chce się przywitać zakładał nowy wątek?
Jeśli tak to przywitam się w swoim
Jak szaleć, to na całego ![]()
Witam. Jestem tu absolutnie nowy, trafiłem przypadkiem, ale zamierzam trochę z kolegami biegaczami pogadać. Mam nadzieję, że to sie uda. Nie wiem jeszcze wielu szczegółów jak działa forum, ale z czasem się nauczę. Pozdrawiam wszystkich runmaniaków.
Ostatnio edytowany przez Profi (2007-01-16 23:40:32)