Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Czy uda mi się zejść w biegu na 1000m, poniżej 3 minut? Obecnie czas mam słaby 3min 3o sek. Proszę o odpowiedź.
Jeżeli dopiero zaczynasz przygode z bieganiem to jak najbardziej :0
Może na moim przykładzie:5 klasa podstawowa 1000m - 3:29... No i wtedy zacząłem robic trening ogólnorozwojowy i troche biegania... 6 klasa podstawowa 2:55...
Masz gdzieś w poblizu jakiegoś trenera/trenerkę?
Ostatnio edytowany przez KuNa (2008-04-14 07:27:07)
Dzisiaj poprawiłem swój czas na 1000 metrów aż/tylko om 7 sekund.
Teraz mam 3:20
Gdy biegniesz taki dystans to pierwsze 500m trochę wolniej niż to drugie 500m. I na ostatnich 200m ile masz sił... oczywiście żeby ci tylko sił do mety zostało
Moj trener boksu mówił ze prawdziwego mistrza od zwykłego sportowca różni to ze średniak ostatnie, najcięższe sto metrów albo nie przebiegnie albo zwolni, a czempion przefrunie nie patrzac na nic innego.
biegałem przed wczoraj 1000m na sprawdzianie na żuzlu Miedzyczasy 400 - 1:07, 600 1:37. No i wyszło z tego 2:42... Zadowolony jestem
Gratuluje. Ja na razie nie biegałem sprawdzianów. Ale w ten poniedziałek mam mały zawodo-sprawdzian A mianowicie szkoły średnie mają mistrzostwa powiatu na rozpoczęcie sezonu. A jako gimnazjalista mam sobie pobiec na przecierkę na 1500m. Ciekawe jak mi pójdzie pozdro
Jutro mam zawody, biegnę na 1000m. Są to niestety przełaje, których nie nawidzę!!
Ja w zeszłym roku mierzyłem czas na 1000m. miałem 2:50 ( mniej więcej) I tez sie bardzo ciesze z tego wyniku.