RunMania.com - forum biegaczy

Dołącz do społeczności biegowej!

RunMania.com - forum biegaczy / Witam wszystkich

Nie jesteś zalogowany.

Login:  Hasło:  Logowanie

Ogłoszenie

Forum jest dostępne wyłącznie w trybie tylko do odczytu.

#1 2007-10-09 21:54:20

jbrowar
Użytkownik

Witam wszystkich

Czesc,

witam wszystkich uczetnikow Forum, jak widac jest tu NOWY.

Mieszkam w Rembertowie, to taka czesc Warszawy za lasem, po azjatyckiej stronie stolicy ;-)

Mam dwoje dzieci, zone i prace w nienormowanym czasie, czyli na bieganie to wlasciwie nie mam czasu, a lubie to robic. Czasem to brakuje mi troche towarzystwa do tego sportu. Jestem jednostka naplywowa, wiec nie mam tu kolegow i kolezanek "z piaskownicy".

Swego czasu, jak bylem w wojsku, to moja specjalnoscia byly biegi na srednie dystanse, takie 5-15 km, glownie w oporzadzeniue, z bronia, druzynowe.

Po przejsciu "pod kapelusz" i zalozeniu rodzi ny niestety wena spadla i bieganie stalo sie bardziej sporadyczne.

W tym roku kolega zmobilizowal mnie do startu w Run Warsaw. Troche pocwiczylem i udalo mi sie ukonczyc ten bieg na dystansie 10 km w czasie ponizej godziny.

Na fali tego entuzjazmu zainwestowalem w buty do biegania i patrze w przod w kierunku polmaratonu. Mam nadzieje, ze prowadzenie dziennika i wsparcie forumowiczow pomoga mi w osiagnieciu tego celu.

Pozdrawiam

Jacek

#2 2007-10-09 23:20:21

kubal
Użytkownik

Re: Witam wszystkich

Cześć,
no to trzymam za Ciebie kciuki.

PS. Rozumiem, że te 10km to tym razem już nie w pełnym rynsztunku? lol

#3 2007-10-16 15:46:22

Timmek
Moderator

fajny post , witamy,
mam nadzieję że zarówno prowadzenie dziennika, jak i rozwomy na temat wyniów na forum będą Ci pomagać w przygotowaniach,

pozdrawiam

#4 2007-10-17 00:26:33

manitou7
Użytkownik

witam pozdrawiam i zycze wytrwalosci- mozesz sie sprobowac niedlugo w "komandosie" w Lublincu

Stopka forum