Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Czesc,
witam wszystkich uczetnikow Forum, jak widac jest tu NOWY.
Mieszkam w Rembertowie, to taka czesc Warszawy za lasem, po azjatyckiej stronie stolicy ;-)
Mam dwoje dzieci, zone i prace w nienormowanym czasie, czyli na bieganie to wlasciwie nie mam czasu, a lubie to robic. Czasem to brakuje mi troche towarzystwa do tego sportu. Jestem jednostka naplywowa, wiec nie mam tu kolegow i kolezanek "z piaskownicy".
Swego czasu, jak bylem w wojsku, to moja specjalnoscia byly biegi na srednie dystanse, takie 5-15 km, glownie w oporzadzeniue, z bronia, druzynowe.
Po przejsciu "pod kapelusz" i zalozeniu rodzi ny niestety wena spadla i bieganie stalo sie bardziej sporadyczne.
W tym roku kolega zmobilizowal mnie do startu w Run Warsaw. Troche pocwiczylem i udalo mi sie ukonczyc ten bieg na dystansie 10 km w czasie ponizej godziny.
Na fali tego entuzjazmu zainwestowalem w buty do biegania i patrze w przod w kierunku polmaratonu. Mam nadzieje, ze prowadzenie dziennika i wsparcie forumowiczow pomoga mi w osiagnieciu tego celu.
Pozdrawiam
Jacek
Cześć,
no to trzymam za Ciebie kciuki.
PS. Rozumiem, że te 10km to tym razem już nie w pełnym rynsztunku?
fajny post , witamy,
mam nadzieję że zarówno prowadzenie dziennika, jak i rozwomy na temat wyniów na forum będą Ci pomagać w przygotowaniach,
pozdrawiam
witam pozdrawiam i zycze wytrwalosci- mozesz sie sprobowac niedlugo w "komandosie" w Lublincu