Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Cześć jestem nowy na forum i mam pytania ,w marcu albo w kwietniu będe miał sprawdzian na wfie z biegów na 1500 m musze mieć czas 4minuty 45 sekund na 6 , a miałem czas 5min 27 sekund przy wadze 92 kg , biegałem od pażdziernika i waże 80 i 82kg (jak najedzony ) jutro ide sprawdzić czas ale chciałbym go polepszyć jaki trening byście proponowali i czy warto biegać po 10 km
Ostatnio edytowany przez dudek91 (2008-01-18 17:57:26)
Ja raczej celuję w biegach długich więc niestety nie odpowiem... Spróbuj wrzucić temat na biegajznami.pl.
Pozdrawiam.
Witaj dudek91,
Widzę, że jesteś bardzo ambitny... Przede wszystkim uważaj na kontuzje! Myślę, że w obecnej sytuacji najlepszą radą jaką mogę Ci dać (też zaczynałem z biegami w liceum) - zapisz się na SKS, który mam nadzieję, w Twojej szkole jest prowadzony, albo do jakiegoś klubu.
Tak jak kubal napisał w innym z wątków, czas jest realny, tylko czasu masz trochę mało. Jeśli będziesz się decydował na bieganie "dyszek", to truchtaj je powoli...
Trzymam kciuki!
Już truchtam , a klub u mnie jest to może sie zapisze
dudek91 napisał:
Już truchtam , a klub u mnie jest to może sie zapisze
To może załóż swoje dzienniki na runmania.com -- będziemy Cię kontrolować czy aby na pewno trenujesz
A może masz dzienniki gdzie indziej dostępne na necie?
Założone dzienniki na runmania.com już masz Wystarczy teraz uzupełniać białe pola w kalendarzu
Tego dziennika narazie nie założe bo net zamula ale moge powiedzieć że biegam od połowy pażdziernika po 2,5 czasami 5 km + sprinty (20x30m) , od niedawana zacząłem biegać po 5-10 km przeważnie 10 km
Ostatnio edytowany przez dudek91 (2008-01-21 20:33:40)