Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
witam-nie wiem jak ale przez przypadek skasowalem swoja stopke - nie pokazuje jej wogole jak rowniez nie pokazuje kolorow do wyboru -1pyt.?jak moge to przywrocic
2pyt.? -jak dolaczyc stopke do podpisu na forum tu i np. na forum biegajznami
stopki masz w dziennikach biegowych na dole po lewej, wybierasz kolor a wygenerowany kod kopiujesz
później wklejasz go tam gdzie chcesz używać, wchodzisz w swój profil na danym forum (tu, czy na biegajznami.pl) i wklejasz w miejscu na stopkę,
pozdrawiam
thnx za rade jak wkleic ale niestety nie mam podgladu stopki ani kolorow do wyboru - wlasnie to mi gdzies zniknelo - brakuje obrazka(ramki)
Ostatnio edytowany przez manitou7 (2007-09-04 18:07:19)
w menu stopka jest tylko w wierszu- podglad stopki i wybor koloru stopki po dwukropku nic nie ma
Dalej jest problem? Z jakiej przeglądarki korzystasz manitou7?
witam admina i DO SIEGO ROKU
niestety nadal b/z a przegladarka - mozilla ff
bylo to dosyc dawno jak skasowalem sobie stopke i nie bardzo pamietam jak i co
Witam mam taki problem ze stopka:w kalendarzu mam inny kilometrarz a w stopce inny roznica ok 10 km na minus w stopce o co chodzi ktos mi pomoze dzieki:(
jakub738 napisał:
Witam mam taki problem ze stopka:w kalendarzu mam inny kilometrarz a w stopce inny roznica ok 10 km na minus w stopce o co chodzi ktos mi pomoze dzieki:(
Te Twoje ok 10 km, to bieg z 1 stycznia. Tak jak i w zeszłym roku niestety bieg z tego dnia nie wlicza się do stopki. Dlaczego? Nie wiem, ale niestety tak jest
Dzieki za odpowiedz ale troche dziwne jest to ze 1 stycznia nie wlicza sie do sumy przebiegnietych kilometrow ale w statystykach figuruje jako dzien treningowy,jakbym wyszedl na trening tylko 1 stycznia w stopce ilosc km=zero ale procentowo np 3%
Witam,
zauwazylem, ze przestala dzialac funkcja zmiany koloru stopki. Czy moglbym prosic o poprawienie tego bledu?
Z gory dziekuje, pozdrawiam.
W ogóle coś jest nie tak ze zliczaniem treningów. W indeksie mam co innego niż w stopce. Do tego w statystykach trening z pierwszego dnia danego miesiąca dolicza mi jeszcze do poprzedniego (na wykresie słupkowym) podczas gdy na wykresie okrągłym jest już OK.
Ciekawe jak stoi z czasem nasz Admin i czy uda Mu się w skończonym czasie te drobne niedogodności poprawić
właśnie... ciekawe :] Chociaz te kolorki belek, ktore sie przestaly zmienic milo by bylo, gdyby Szanowny Admin zreperowal....
Pozdrawiam.