Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Co myślicie na temat jednego małego 'pokoju' dla tych, którzy mieliby ochotę umówić się na nieformalne spotkanie, ot, żeby pobiegać razem, żeby pouczyć się od tych bardziej doświadczonych, przetrzeć szlaki, żeby - w końcu - się poznać ?
Ciekawy pomysł, tylko z realizacją takiego zlotu może być trudniej, ludzie którzy się tu wpisują są raczej rozrzuceni po całej Polsce. Można by się raczej umówić przy okazji jakiegoś biegu.
To ja mam taki pomysł, aby powstał temat, gdzie można by znalezc ludzi biegających w naszej okolicy.
Każdy (oczywiście dobrowolnie) mógłby podać np. miejscowość gdzie biega co umożliwiło by znalezienie swego ewentualnego kompan(a/nki) w bieganiu.
Jednocześnie rozwiązało by to problem z rozrzuceniem po całej Polsce.
ewald napisał:
To ja mam taki pomysł, aby powstał temat, gdzie można by znalezc ludzi biegających w naszej okolicy.
Każdy (oczywiście dobrowolnie) mógłby podać np. miejscowość gdzie biega co umożliwiło by znalezienie swego ewentualnego kompan(a/nki) w bieganiu.
Jednocześnie rozwiązało by to problem z rozrzuceniem po całej Polsce.
no to drogi ewaldzie wejdz na strone www.biegajznami.pl a dalej forum-index-grupy biegowe-temat:wszystkie grupy i tam szukaj swej okolicy
To ja polecam jeszcze www.bieganie.pl - forum - temat:
Nie Biegaj Sam.
Polecam jeszcze stronkę z prognozą pogody, z której korzystam:
Prognoza pogody
Dodałem forum grup biegowych. Jednocześnie zapraszam do wstąpienia do RunMania Team'u
Pozdrawiam