Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Witam akurat na tym forum jestem nowy ale juz mam jakieś doświadczenie w bieganiu trenuje od 2005 roku wcześniej w swoim rodzinnym mieście a teraz w Bydgoszczy całkowicie amatorsko ... mam nadzieje że nie przestane biegać chociaż musze przyznac że ostatnio u mnie z tym problem brak czasu
No studia akurat a teraz wiadomo kończy się sesja więc trzeba się trochę sprężać
Będe także rozmawiał z tego konta nikt nie powinien się pomylic bo avatar jest identyczny a login prawie też taki sam
Witajcie rodmanek i rodmanekchod
Pozdrawiam Was obu
Wiem, wiem
BTW, dziś rozpocząłem przygotowania do majowego startu na 5 km w chodzie, trzymaj kciuki A Ty na ile chodzisz i jak Ci idzie?
Pozdrawiam
Ja to w zależności bardzo krótkie dystanse czasem na "5" dla relaxu ogólnie chód traktuje jako relax ale może masz jakiś pomysł by to zmienić ??
Wiadomo będe 3mał kciuki napisz mi tutaj jak poszło
Coś to forum jest jakieś spokojne ??? mam nadzieje że niedługo coś się tu zmieni
No wiesz tam gdzie jestem gdzie indziej to sporo osób się wita
Jaka tu cisza ??? może ktoś się odezwie bo strasznie mało się dzieje tutaj
poprostu wszyscy gdzieś w terenie, rozumiesz trening, trening, trening
rodmanekchod napisał:
Ja to w zależności bardzo krótkie dystanse czasem na "5" dla relaxu ogólnie chód traktuje jako relax ale może masz jakiś pomysł by to zmienić ??
W Krakowie 14 kwietnia odbędą się IV Akademickie Mistrzostwa Polski w Chodzie Sportowym, jakbyś miał możliwość tam być to mógłbyś relax zamienić w start Organizatorem jest AZS-AWF Kraków.
rodmanekchod napisał:
Wiadomo będe 3mał kciuki napisz mi tutaj jak poszło
Dzięki Początek był beznadziejny, ledwo 500 metrów "przeczłapywałem" i to przy ogromnym bólu okostnej, w zeszłą sobotę trening był już prawie bez bólu. Miałem jechać pod koniec maja na zawody w chodzie na 5 km (spróbować sił ) jednak okazuje się, że na tej imprezie, na którą miałem się wybrać, chodu nie będzie. Do Krakowa nie zdążę się przygotować ze względu na bliskość terminu jak i długość dystansu. Dlatego troszkę więcej będę pracował z bieganiem (na razie... )
rodmanekchod napisał:
Coś to forum jest jakieś spokojne ??? mam nadzieje że niedługo coś się tu zmieni
Ja też mam taką nadzieję!
Pozdrawiam