Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
czesc
jestem tutaj nowy chciałbym sie zapytac czy ktos moze wie jakie sa dobre buty do biegania?slyszalem ,ze sa ok nike airmax shox , a takze firmy new balance?
Ja jestem wierna Asicsowi  Ale tak na prawdę nie chodzi o firmę. Chodzi o to, jak but leży na stopie. Jak będziesz kupował buty, to połaź sobie po sklepie, poskacz, powyginaj stopę. Zanim kupisz buty za 500zł warto je dokładnie przetestować
 Ale tak na prawdę nie chodzi o firmę. Chodzi o to, jak but leży na stopie. Jak będziesz kupował buty, to połaź sobie po sklepie, poskacz, powyginaj stopę. Zanim kupisz buty za 500zł warto je dokładnie przetestować 
Pozdrawiam i życzę powodzenia w doborze dobrych butów no i wytrwałości w treningach 
A no to ja moge polecic zdecydowanie SAUCONY. Bardzo dobra i sprawdzona firma. Oczywiscie nie znaczy to ze pierwszy lepszy but z tej firmy bedzie na Ciebie akurat dobry. Buty to chyba najważniejsza czesc ubioru u biegacza dlatego warto poszperac i poczytac na ten temat 
hej. a ja szukam przez internet butów asics albo new balance. jestem juz zmeczona bo albo sa strasznie drogie albo jest problem z zamówieniem!! pomocy ludzie czy ktos zamawia z niemiec?? nie moge przeciez biegac na bosaka a szajsu nie wezme i za darmo,bo musze bardzo uważac na stawy.
Do biegania polecam Air Maxy, są naprawdę bardzo fajne. Mają wysoką i stabilną podeszwę. Sama biegam w nich od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Polecam naprawdę kupić porządne buty, żebyś sobie nie uszkodziła stawów. A ja mam takie: http://air-max.pl/index.php?route=product/product&path=59&product_id=281