Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
czesc
jestem tutaj nowy chciałbym sie zapytac czy ktos moze wie jakie sa dobre buty do biegania?slyszalem ,ze sa ok nike airmax shox , a takze firmy new balance?
Ja jestem wierna Asicsowi Ale tak na prawdę nie chodzi o firmę. Chodzi o to, jak but leży na stopie. Jak będziesz kupował buty, to połaź sobie po sklepie, poskacz, powyginaj stopę. Zanim kupisz buty za 500zł warto je dokładnie przetestować
Pozdrawiam i życzę powodzenia w doborze dobrych butów no i wytrwałości w treningach
A no to ja moge polecic zdecydowanie SAUCONY. Bardzo dobra i sprawdzona firma. Oczywiscie nie znaczy to ze pierwszy lepszy but z tej firmy bedzie na Ciebie akurat dobry. Buty to chyba najważniejsza czesc ubioru u biegacza dlatego warto poszperac i poczytac na ten temat
hej. a ja szukam przez internet butów asics albo new balance. jestem juz zmeczona bo albo sa strasznie drogie albo jest problem z zamówieniem!! pomocy ludzie czy ktos zamawia z niemiec?? nie moge przeciez biegac na bosaka a szajsu nie wezme i za darmo,bo musze bardzo uważac na stawy.
Do biegania polecam Air Maxy, są naprawdę bardzo fajne. Mają wysoką i stabilną podeszwę. Sama biegam w nich od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Polecam naprawdę kupić porządne buty, żebyś sobie nie uszkodziła stawów. A ja mam takie: http://air-max.pl/index.php?route=product/product&path=59&product_id=281