Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Biegaczom, którzy dużo biegają w terenie lub nie lubią biegać po stałych wymierzonych trasach przydała by się opcja podawania zakładanej prędkości biegu zamiast dystansu.
Wydaje mi się że nie byłoby z tym dużo roboty, może wystarczyłoby żeby w okienku w którym podaje się dystans można było podać właśnie tą prędkość w min/km np. "5:40". Przetwarzając postbacka wystarczyłoby sprawdzić czy jest w tym polu znak ":" i wtedy przeliczyć to na km.
Pozdrawiam
Maciek
Pomysł przyjęty Czeka w kolejce do realizacji (ale, że nie jest ciężki do wykonania, to się może przeciśnie szybciej )
Pozdrawiam
pabrze napisał:
Pomysł przyjęty Czeka w kolejce do realizacji (ale, że nie jest ciężki do wykonania, to się może przeciśnie szybciej )
Pozdrawiam
Dzięki! Mało znam serwisów co mają taki "support"
Ostatnio edytowany przez maciek (2006-11-05 21:03:58)
a ja jestem uzytkownikiem ktory sie podpisuje pod tym dwoma lapkami - bo ja czesto "dystans" wpisuje wlasnie tak ze wiem ze owb1 biegam 7:49 np :-) mnoze to razy 1h 55 minut ;-) i wpisuje dystans ;-) - a jak to juz jest to sie wyglupilem :-)
ssokolow napisał:
a jak to juz jest(...)
Jak to pisałeś to jeszcze tego nie było Ale teraz już powinno działać
Pozdrawiam
fajnie - jest i dziala - problem tylko ze jak sie poda czas z sekundami (np. 47:06) to on oblicza z dokladnoscia do 10 miejsc po przecinku ;-) dystans (jesli nie podam sekund w czasie to wtedy normalnie zaokragla do 2) - no a z tymi 10 miejscami - to jest znowu problem bo "rozwala" wgyglad kalendarza.
Nie mierzyłeś nigdy dystansu z dokładnością do mikrometrów?
(Poprawione)
Pozdrawiam
pabrze napisał:
Nie mierzyłeś nigdy dystansu z dokładnością do mikrometrów?
U mnie w instytucie w pracowni warstwy wierzchniej robią takie pomiary. Ale z tego co wiem, to żadna z tych osób nie biega
Z początku myślałem że to kicha, ale im więcej biegam po lasach tym częściej z tej opcji korzystam. ;-)