Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Zauważyłem, że do sumy kilometrów w stopce oraz do indeksu dziennika nie jest brany trening z 1. stycznia 2008. Można to sprawdzić i naprawić?
Pozdrawiam
U mnie z kolei w pewnym momencie (jakieś 2 miesiące temu) suma kilometrów na stopce przestała się zgadzać z sumą kilometrów w indeksie (różnica ok. 20km).
Od razu mówię, że 1 stycznia nie miałem treningów.
Ja mam w stopce 1 trening wiecej niz w indeksie w stopce jest prawidlowo w indeksie juz nie;/
Witam,
wlasnie rozpoczalem nowy sezon biegowy (znaczy sie nowy rok) a w stopcje dalej wyniki z ubieglego roku. Bardzo prosze o naprawienie tego bledu i informacje kiedy mozna liczyc, ze wszystko juz bedzie dzialac ok.
Pozdrawiam.
jest już rok 2009 prosze o zmiane wyświetlanych grafik na 2009
Szczerze, to wypadałoby już coś zrobić ze stopką. Jak długo będzie pojawiał się jeszcze 2008 r.?????
Czyżby administratorzy nie zaglądali na forum?
Nie chce się odpowiedzieć?
fakt, pisalem juz o tym w innym watku i cisza. Admini pojechali na narty? Olewaja portal? Whatever.... nie jest to mile miec w stopkach w roznych miejscach nieaktualne dane.
ekhe, ekhe,
jest rok 2010 i sytuacja sie powtarza. Stopka nie liczy kilometrow i dalej pokazuje poprzedni rok.
Pomocy!
miesozerca napisał:
ekhe, ekhe,
jest rok 2010 i sytuacja sie powtarza. Stopka nie liczy kilometrow i dalej pokazuje poprzedni rok.
Pomocy!
Potwierdzam i również dołączam się do próśb o naprawienie tych drobnych aczkolwiek denerwujących mankamentów...
no! juz chyba wszystko naprawione. Teraz zacznijcie do licha biegac, bo macie zera na licznikach a juz 7 stycznia!
Dziennik założyłam w 2008 roku i od początku nie mam "Przebiegnięty dystans" żadnej wartości, również statystyki dzienne i tygodniowe są 0 - co jest błędne. Może da się naprawić? pozdrawiam Fiora171