Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Czesc,
ja dopiero zaczynam, i nie za bardzo rozumiem jak dziala stopka, wiec bede wdzieczna za odpowiedzi. Jak sobie ustawiam stopke to
Tygodniowo:0 Treningi:0 2008:4.6km
Dodam tylko, ze na razie mam tylko jeden wpis wczorajszy piatkowy 4.6km.
Czy ktos moglby mi powiedziec, czy jest gdzies mozliwosc ustalenia jaki jest moj cel i co tak na prawde tugodniowo i trenigi oznaczaja?
Jak sa te liczby liczone?
Dzieki
Ostatnio edytowany przez Aggie (2008-04-05 01:08:56)
Może pojawi sie wiecej jak bedziesz miała wiecej dni zapełnionych nie wiem ja takich problemów nie miałem
Poczekaj inni będą wiedzieć wiecej
Ostatnio edytowany przez gacek (2008-04-05 10:32:42)
Dzieki Gacek,
A wiesz moze co znaczy np u Ciebie 14.1 tygodniowo? Czy to jest Twoj sredni wynik?
Prosze o pomoc z wytlumaczeniem jak dokladnie dziala stopka.
Dzieki
Witaj Aggie,
Nie ma jeszcze takiej opcji jak definiowanie celu...
Natomiast jeśli chodzi o stopki - zarejestrowałaś się dzisiaj i dziennik automatycznie oblicza dane do Twojej stopki od dnia dzisiejszego (czyli wczorajszy trening jest uwzględniony tylko w "rocznym przebiegu"). Wartość "tygodniowo" oznacza średni dystans jaki pokonujesz w tygodniu, natomiast "treningi" pokazuje stosunek liczby dni treningowych do wszystkich dni w okresie, dla którego jest generowana stopka.
Możesz zmienić datę, od której są obliczane dane do stopki - w tym celu wejdź do swoich dzienników i tam kliknij w "Ustawienia".
Pozdrawiam
Aggie napisał:
Dzieki Gacek,
A wiesz moze co znaczy np u Ciebie 14.1 tygodniowo? Czy to jest Twoj sredni wynik?
Prosze o pomoc z wytlumaczeniem jak dokladnie dziala stopka.
Dzieki
Tak to średni wynik który przebiegam tygodniowo :p
Witam!
Nie bardzo orientuję się w sprawie stopki - są kody ale gdzie mam je wkleić aby pojawiały się pod moimi postami? Nigdy nie ustawiałam czegos takiego wiec nie mam o tym zielonego pojęcia... Proszę o pomoc.
Pozdrawiam!
Musisz skopiować ten pierwszy adres tej stopki, wejśc na swój profil i wybrać zakładkę sygnatura/avatar, w polu Podpis wklejasz skopiowany wcześniej adres. Zazwyczaj aktualizacja stopki jest ok. 22.00 przynajmniej u mnie tak jest jak uzupełniam swój dzienniczek biegowy. Hehe. Pozdrawiam.
udało mi się wygenerować stopkę dzieki waszym podpowiedzą dzięki
Nie mogę wejść w swoje dzienniki biegowe :-(
Reklama nie chce zniknąć . To chyba jakaś awaria bo żona ma tak samo .
po co tu piszesz człowieku fforum wymarło xD ale dziennik biegowy jest ok !
witam Was gorąco!!
czy można umieścić stopkę na facebooku????
pozdrawiam