Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
WITAM:)
CHCIAłABYM POINFORMOWAć O IMPREZIE BIEGOWEJ ORGANIZOWANEJ PRZEZ FIRMę INTERSPORT. ODBEDZIE SIE 21 WRZEśNIA NA POZNAńSKIEJ MALCIE. WARUNKIEM UCZESTNICTWA W BIEGU JEST ZAKUP "PAKIETU STARTOWEGO" KTóRY NABYć MOżNA W SKLEPACH INTERSPORT W POZNANIU ( STARY BROWAR, PESTKA, M1). KOSZT PAKIETU 30Zł, W KTóREGO SKłAD WCHODZI KOSZULKA DO BIEGANIA, SKARPETKI ORAZ NUMER STARTOWY. PRZY ZAKUPIE 5 PAKIETóW SZóSTY JEST GRATIS SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!!! ZAPRASZAM NA STRONę INTERNETOWA WWW.INTERRUN.PL
fajnie, tylko przypadkiem nie mieszkam w Poznaniu i dobrze by było gdybym pakiecik kupił na starcie.
Z tego co doczytałem w programie impry to pakiety będą do nabycia na starcie.
PROGRAM IMPREZY:
8.00 – 15.00 biuro organizacyjne biegu
9.00 – 11.00 sprzedaż pakietów
11.30 przejście na linię startu biegu
12.00 start biegu - ul. Wiankowa
do 14.00 meta biegu
13.00-15.00 imprezy towarzyszące: rozdanie medali, wydawanie napojów i posiłków regeneracyjnych, rozstrzygnięcie konkursu „Na najbardziej rozbieganą szkołę - uczelnię, firmę - organizację Poznania”, wywiady z uczestnikami, pokaz akrobatyczno - gimnastyczny.
Ale nigdzie nie znalazłem jaka jest długość trasy.
Jak ktoś by wiedział ile ma ta trasa wokół Malty to nich wpisze.
może być 5700 bo meta jest trochę w innym miejscu niż start
Na 90% jadę chyba że się coś niespodziewanego wydarzy.
Na razie trochę boli mnie kolano ale powinno mi przejść do przyszłego weekendu.
Szybko nie biegam ale ostatnie miejsce na pewno mam pewne.
A wszystko powyżej ostatniego to będzie sukces.
Według Google Earth trasa ma dokładnie 5 600 metrów A o to ostatnie miejsce to naprawdę trzeba by mocno "powalczyć", więc jeżeli wszystko powyżej będzie sukcesem to sukces murowany Pozdrawiam
edit: Właśnie mówili w radiu, że nie będzie prowadzona, żadna klasyfikacja podczas biegu...wystarczy dobiec, albo nawet dojść do mety Nie będzie oficjalnego, ani pierwszego, ani ostatniego miejsca
Ostatnio edytowany przez mlody431 (2008-09-14 18:58:30)
Nie odpuszczę sobie udziału w żadnej imprezie w Poznaniu ;]
rejestrowałem się wczoraj wieczorem i dostałem numer startowy 1971. Masakra panowie - jak pierwsi będą dobiegali to ostatni będą jeszcze czekać na start ;D koszulki już nie mieli w rozmiarze M więc będę udawał geja, a skarpety ostały się już tylko damskie w jakimś lilipucim rozmiarze. CU w niedzielę!
To teraz rozumiem dlaczego na bieg przewidziano, aż godzinę
Ostatnio edytowany przez mlody431 (2008-09-19 09:10:27)
Sorry ale chyba mnie nie będzie.
Jakieś choróbsko mnie dopadło. Mam gorączkę i gardełko mi siadło.
A jest trochę za zimno żeby z infekcją się tłuc do Poznania szczególnie że z mojego zabitego dechami miasta to jest wyprawa prawie na cały dziań prawie 2h pociągiem w jedną stronę. I chyba jeszcze są przesiadki bo tory remontują.
Oni chyba powariowali z tą górką na koniec ^^". Pomijając ostatni odcinek biegło się bardzo przyjemnie Jak zwykle dużo fajnych ludzi, gazetki za darmo, no i można było zrobić sobie badanie profilu stóp :]
Jeżeli napotkacie się na jakieś zdjęcia z imprezy to dajcie adres
górka była boska!
Sama radośc - a zwłaszcza zmuszenie się do sprintu po niej
Hello!
Są już czasy na 5km -> http://www.interrun.pl/images/Files/interrun_poznan.pdf
29 miejsce. Myślałem, że gorzej wypadnę
=są już zdjęcia=
http://www.interrun.pl/poznan/wyniki/55