Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Łączę się w bólu z Kolegami... w sobotę mam 5,1 km przełaju w Chorzowie...
Bo też jestem z tego rocznika. Może kiedyś pogadamy na gg
A co do przełaj to nie lubię, bo tam:
1. Nie pobije rekordu życiowego
2. Mam dość biegania w terenie, bo mam dużo treningów w moim lasku
3. Jest nie równo, łatwo o kontuzje
4. Piach:/
5. Ciężko podłapać odpowiednie tępo... raz szybciej raz wolniej....
Nero napisał:
Bo też jestem z tego rocznika. Może kiedyś pogadamy na gg
A co biegasz w sezonie i jakie województwo? Jesteś gdzies na statystykach na pzla.pl?
W tym sezonie 1500m, woj. mazowieckie, a przy mojej intensywności treningów, to mogę sobie tylko pomarzyć o statystykach ![]()
w moim planie startow urodzil mi sie jeszcze jeden bieg choc na nietypowym dystansie -
13,3km- ale w moich przygotowaniach potraktuje go wybitnie rekreacyjnie jako takie srednie wybieganie przed RUDAWĄ jak znalazl-zakladam czas:miedzy1:15'a1:20'
moze jeszcze sie ktos skusi-25maja-Rudniki k. Wielunia godz.15:00
Ostatnio edytowany przez manitou7 (2008-05-05 17:23:32)
No i już jestem po pierwszym starcie w tym sezonie
Otwarcie Sezonu w Sopocie- start na 1000m. Zawody były po 3 dniach lezenia w łużku z powodu choroby więc nie zapowiadało się najlepiej. Pakowałem się do najlepszej serii bo chciałem pobic życiówke (2:40.40). Międzyczas po 400m był aż o 4 sekundy szybszy od tego co zakładałem, a ja czułem sie rewelacyjnie. Ostateczny czas szczerze mnie zaskoczył 2:35.49 - zapowiada się niezły sezon. 17 Maja startuje w Mityngu kwalifikacyjnym Juniorów Młodszych... zobaczymy.
manitou7 napisał:
w moim planie startow urodzil mi sie jeszcze jeden bieg choc na nietypowym dystansie -
13,3km- ale w moich przygotowaniach potraktuje go wybitnie rekreacyjnie jako takie srednie wybieganie przed RUDAWĄ jak znalazl-zakladam czas:miedzy1:15'a1:20'
moze jeszcze sie ktos skusi-25maja-Rudniki k. Wielunia godz.15:00
Kusisz... ![]()
Jak nie będę na studiach miał nawału pracy to być może pojawię się...
KuNa - gratulacje! Piękny wynik ![]()
No to trzymamy kciuki za dalsze postępy ![]()
Zapraszam niezapisanych (widziałem na razie tylko maniutou7 na liście startowej) do zgłaszania się na Bieg Opolski. Członkowie RunMania Team'u otrzymają numery startowe od 3 do 9 ![]()
szkoda że do Opola mam troche kilometrów .Teoretycznie mogę się zgłosić dziś ,ale poczekam ,aż będę pewien swego startu w Opolu. Przy okazji zapraszam na półmaraton w listopadzie do Kościana .Organizacja bardzo przyzwoita ,tylko czasem pogoda może nas "popieścić"
pabrze napisał:
Zapraszam niezapisanych (widziałem na razie tylko maniutou7 na liście startowej) do zgłaszania się na Bieg Opolski. Członkowie RunMania Team'u otrzymają numery startowe od 3 do 9
no to chyba nie musze pisac jaki numerek chcialbym sobie zarezerwowac
a tak a'propos to dosc licznie mamy zamiar sie stawic z Cz-wy i okolic
noo panowie zaliczę 2 półmaraton w barwach RunMania .W Pobiedziskach -może przypadkiem ktoś się tam wybiera?
no i pozostaly juz tylko 3 dni do mego debiutu - mam nadzieje ze po 14m-cach przygotowan cel zostanie osiagniety- przynajmniej bede sie staral a przy okazji zwiedze Wroclaw- ponoc piekne miasto z najwieksza liczba mostow w Europie
Półmaraton w Pobiedziskach wynik 1:32:44 miejsce 35/139, przy okazji IV Miejsce Mistrzostw Polski Sędziów Piłki Nożnej. ( Tak że teraz w całej Polsce dowiedzą się że jest taki klub jak RunMania Team)
pawel b napisał:
Półmaraton w Pobiedziskach wynik 1:32:44 miejsce 35/139, przy okazji IV Miejsce Mistrzostw Polski Sędziów Piłki Nożnej. ( Tak że teraz w całej Polsce dowiedzą się że jest taki klub jak RunMania Team)
no to wielkie graty za czas ,za miejsce ,itd ... dla sedziego od sedziego
Planuję start w 9 Poznań Maraton. Ktoś się pisze na to? ^^
jestem już zgłoszony. Planuje pobiec na 3:30:00