Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Łączę się w bólu z Kolegami... w sobotę mam 5,1 km przełaju w Chorzowie...
Bo też jestem z tego rocznika. Może kiedyś pogadamy na gg A co do przełaj to nie lubię, bo tam:
1. Nie pobije rekordu życiowego
2. Mam dość biegania w terenie, bo mam dużo treningów w moim lasku
3. Jest nie równo, łatwo o kontuzje
4. Piach:/
5. Ciężko podłapać odpowiednie tępo... raz szybciej raz wolniej....
Nero napisał:
Bo też jestem z tego rocznika. Może kiedyś pogadamy na gg
A co biegasz w sezonie i jakie województwo? Jesteś gdzies na statystykach na pzla.pl?
W tym sezonie 1500m, woj. mazowieckie, a przy mojej intensywności treningów, to mogę sobie tylko pomarzyć o statystykach
w moim planie startow urodzil mi sie jeszcze jeden bieg choc na nietypowym dystansie -
13,3km- ale w moich przygotowaniach potraktuje go wybitnie rekreacyjnie jako takie srednie wybieganie przed RUDAWĄ jak znalazl-zakladam czas:miedzy1:15'a1:20'
moze jeszcze sie ktos skusi-25maja-Rudniki k. Wielunia godz.15:00
Ostatnio edytowany przez manitou7 (2008-05-05 17:23:32)
No i już jestem po pierwszym starcie w tym sezonie Otwarcie Sezonu w Sopocie- start na 1000m. Zawody były po 3 dniach lezenia w łużku z powodu choroby więc nie zapowiadało się najlepiej. Pakowałem się do najlepszej serii bo chciałem pobic życiówke (2:40.40). Międzyczas po 400m był aż o 4 sekundy szybszy od tego co zakładałem, a ja czułem sie rewelacyjnie. Ostateczny czas szczerze mnie zaskoczył 2:35.49 - zapowiada się niezły sezon. 17 Maja startuje w Mityngu kwalifikacyjnym Juniorów Młodszych... zobaczymy.
manitou7 napisał:
w moim planie startow urodzil mi sie jeszcze jeden bieg choc na nietypowym dystansie -
13,3km- ale w moich przygotowaniach potraktuje go wybitnie rekreacyjnie jako takie srednie wybieganie przed RUDAWĄ jak znalazl-zakladam czas:miedzy1:15'a1:20'
moze jeszcze sie ktos skusi-25maja-Rudniki k. Wielunia godz.15:00
Kusisz...
Jak nie będę na studiach miał nawału pracy to być może pojawię się...
KuNa - gratulacje! Piękny wynik
No to trzymamy kciuki za dalsze postępy
Zapraszam niezapisanych (widziałem na razie tylko maniutou7 na liście startowej) do zgłaszania się na Bieg Opolski. Członkowie RunMania Team'u otrzymają numery startowe od 3 do 9
szkoda że do Opola mam troche kilometrów .Teoretycznie mogę się zgłosić dziś ,ale poczekam ,aż będę pewien swego startu w Opolu. Przy okazji zapraszam na półmaraton w listopadzie do Kościana .Organizacja bardzo przyzwoita ,tylko czasem pogoda może nas "popieścić"
pabrze napisał:
Zapraszam niezapisanych (widziałem na razie tylko maniutou7 na liście startowej) do zgłaszania się na Bieg Opolski. Członkowie RunMania Team'u otrzymają numery startowe od 3 do 9
no to chyba nie musze pisac jaki numerek chcialbym sobie zarezerwowac
a tak a'propos to dosc licznie mamy zamiar sie stawic z Cz-wy i okolic
noo panowie zaliczę 2 półmaraton w barwach RunMania .W Pobiedziskach -może przypadkiem ktoś się tam wybiera?
no i pozostaly juz tylko 3 dni do mego debiutu - mam nadzieje ze po 14m-cach przygotowan cel zostanie osiagniety- przynajmniej bede sie staral a przy okazji zwiedze Wroclaw- ponoc piekne miasto z najwieksza liczba mostow w Europie
Półmaraton w Pobiedziskach wynik 1:32:44 miejsce 35/139, przy okazji IV Miejsce Mistrzostw Polski Sędziów Piłki Nożnej. ( Tak że teraz w całej Polsce dowiedzą się że jest taki klub jak RunMania Team)
pawel b napisał:
Półmaraton w Pobiedziskach wynik 1:32:44 miejsce 35/139, przy okazji IV Miejsce Mistrzostw Polski Sędziów Piłki Nożnej. ( Tak że teraz w całej Polsce dowiedzą się że jest taki klub jak RunMania Team)
no to wielkie graty za czas ,za miejsce ,itd ... dla sedziego od sedziego
Planuję start w 9 Poznań Maraton. Ktoś się pisze na to? ^^
jestem już zgłoszony. Planuje pobiec na 3:30:00