Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Czy ktoŚ biega z psem?
Jezeli nie to warto sprobować. Naprawdę warto.
Wystarczy ze weźmiesz pieska kupisz mu szelki i sobie pas , linę z amortyzatorem i gotowe.
Nic trudnego.
Pozdrawiam i zachęcam.
Ja juz sprobowalam i są efekty.
Piszesz, że są efekty. Ale jakie? Bo jestem bardzo ciekawa.
Yym no np. tak ze craz szybciej biegasz ... bo jak masz dobze psa wytrenowanego to on tak cię ciągnie i naprawde są efekty w poprawieniu swoich wynikow biegania
ja biegam z moim Beaglem - ale on coś jest leniwy bo to ja go większośc czasu "ciągne"
ma wprawdzie szelki ale jak do tej pory to podpiętą miałem smycz,teraz już kupuje line z amortyzatorem, napisze o jakim pasie mówicie?
Ostatnio edytowany przez beagle (2008-05-09 08:03:17)
Achaa.. ja biegam z Siberian Husky bo one są stworzone do biegania ... a tam gdzie jezdze na treningi to tam biegacze mają tylko Siberiany albo malamuty .
Pas no chodzi mi o taki jak jest na tej stronie : http://www.manmat.prv.pl/ potem wejdz w oferte i pasy .
...
Mój brat biega ze swoim psem (owczarek niemiecki) i też mu się podoba
A ja... no cóż... mój fox terrier nie jest skory do biegania, bo:
- jest już starawy - ma 9 lat
- interesuje się wszystkimi zapachami dookoła i zabiega drogę
Raz musiałem ją (bo to ona - "Mila") nieść do domu na rękach jak przebiegliśmy 5 km - wyglądała tak, jakby miała ducha wyzionąć
Pozdrawiam
Też mam owczarka niemieckiego. Próbowałam z nim biegać ale nie ma szans. Ciągle plącze się i ciągnie smycz. Wole biegac sama 100razy bardziej:lol:
To trzeba trenowaćć.
Hie ale 9 lat no to troszke duzo to się pieskowi nie dziwię ...
Ale młodsze niech potrenują raz na jakiŚ czas . ; ))
Asiaa dzieki ale chyba te pasy odpadają dla mnie, mojego też wszystko interesuje wokól ale jak przez pierwsze 500m przejde się z nim to pózniej już tylko kilka przystanków robi mi no i jakoś to idzie,co ciekawe na początku to biegnie za mną a jak już wracamy do domu to biegnie przede mną
...
Yy ja wiesz teraz ostatnio byly zawody na 43 ale nie bylam i przegapiłam ale najwięcej z psem to raczej 7km. (mało no ale ;])
Jakie macie wyniki w biegu na 6km.?
Ostatnio edytowany przez Asiaa_94 (2008-05-12 15:25:28)