Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Każdy kto chce sie pochwalić niech coś tu wpisze mogą być zawody szkolne wojewódzkie powiatowe wszystko !!!
Kto zacznie ??
Proszę bardzo:
IV Bieg o Puchar Rzeźnika, Bieszczady, 75.2km, 12:19:10
II miejsce na Mistrzostwach Polski Młodzików (14-15 lat) 600m - 1:26.08
I miejsce w Finale Województwa Wielkopolskiego w Sztafetowych Biegach Przełajowych
To też się pochwalę, a co!?
- Parę osób zaraziłem bieganiem (nad kolejnymi pracuję... )
...a z wynikami, to ja amator jestem, ale dla mojego ego osiągnięciem było pokonanie 100km (de facto 108km, w tym 2 z własnego błędu...) w 16 godzin i 9 minut (Setka z Hakiem)
Dzięki Paweł Może się kiedyś wybierzemy na wspólne 100km rozbieganie, co?
pabrze bardzo mocno o tym myślę -100km. (sorka gacek ,że nie na temat)
Pozdrawiam wszystkich.
To mój pierwszy post, powiem tylko jedno lubię biegać a jeszcze bardziej lubię uczucie zadowolenia po biegu ! endorfiny ?
Czy mam się czym pochwalić ?
pewnie bym coś znalazł - jednak ważniejsze jest dla mnie samo uczestnictwo w zawodach, spotkanie wielu znajomych i wyrwanie się z szarości przeciętnego dnia.
Pozdrawiam
hmm.. No to ja..
3 mistrzostwa szkoły z rzędu:]
1 miejsce-100m-miting lekkoatletyczny-Blankenburg,Niemicy
3 miejsce-gimnazjada powiatowa-300 m
3 miejsce-sztafeta 4x100-mistrzostwa Wielkopolski LZS
Nom i z większych to chyba będzie:] Ale jednak uważam, że najlepsze w tym wszystkim jest ta atmosfera zawodów, smak rywalizacji itp. Pozdrawiam:)
moje największe osiągniecie to to ze w wieku 35 lat wadze 106kg i wzroście 176cm zdecydowałem ze będę biegał. na dzień dzisiejszy przebiegam ponad 11km w 1h (od 3 lat nie pale a było 30 szt dziennie) biegam od 6 miesięcy pozdrawiam miłośników biegania