Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Chyba rozsądnie byłoby, żebyśmy wszyscy wiedzieli, gdzie możemy się spotkać/pobiegać, może powalczyć w rywalizacji drużynowej z innymi
Zapraszam do umieszczania tutaj Waszych planów.
alez prosze bardzo
16.III.-Katowice-15km-2bieg Powit. Wiosny
3.V.-Rudze-10km- lub
4.V.-Gniezno-10km-6bieg Euro
28.V.-Chorzów-tu biegal nie bede-stadion Śląski-METALLICA
15.VI.-Rudawa-"polowka"-na 100%(chocby mury pekaly i skaly sra y)
5.VII.- WIADOMO
31.VIII.-Blachownia- 7km-przełaj OBOWIAZKOWO
14.IX.-Wrocław- D E B I U T (plan 4:20)
to na pewno a reszta to sie zobaczy
Ostatnio edytowany przez manitou7 (2008-04-07 16:25:25)
dzis w Katowicach -droga przez meke -ale udalo mi sie zlamac to co sobie postanowilem choc bylem po nocce w pracy i mocno przeziebiony na antybiotyku(teraz to albo wyzdrowieje albo trafie do szpitala)-lecz super uczucie na ostatniej prostej widzac zegar na ktorym zostalo pol minuty zapasu
a tak w ogole to po co mi to wszystko w moim wieku
Mój najbliższy plan (dalsze plany na podstawie poniższych startów będę ustalał):
1 maja - Krapkowice - "dycha" (plan 120% )
(4 maja - Cracovia Maraton - start w barwach AZS Opole)
Chciałbym też do Czech parę razy skoczyć... chętni?
pabrze napisał:
Powiem Ci po Krapkowicach, czy jestem chętna Jeżeli się nie rozlecę, to jedziemy wygrywać do Czech ;D
kikada napisał:
pabrze napisał:
Powiem Ci po Krapkowicach, czy jestem chętna Jeżeli się nie rozlecę, to jedziemy wygrywać do Czech ;D
Jedziemy! Ja będę kierowcą, a Ty będziesz wygrywać
Pozdrawiam Koleżankę
Ja na razie spełniłem swój cel: Dostałem się na Mistrzostwa Polski juniorów mł. (OOM) w biegach przełajowych - 3km start 05.04.2008r.
1 V Krapkowice (to juz 7 raz, a drugi na 10km)
5VII Opole po raz 3
Ostatnio edytowany przez tomsaw (2008-04-03 15:22:04)
pabrze napisał:
ja, ja...wybierz mnie, ja wiem gdzie to jest"
Ostatnio edytowany przez tomsaw (2008-04-03 15:25:10)
KuNa napisał:
Ja na razie spełniłem swój cel: Dostałem się na Mistrzostwa Polski juniorów mł. (OOM) w biegach przełajowych - 3km start 05.04.2008r.
Gratuluję!
Będę trzymał jutro kciuki za Ciebie! Powalcz tam o swoje!
...a jak wrócisz to się pochwal od razu!
tomsaw napisał:
pabrze napisał:
ja, ja...wybierz mnie, ja wiem gdzie to jest"
Ja też wiem - tam na dole No, ale ok... mamy kierowcę, mamy pilota i mamy biegaczkę Możemy jechać!
pabrze napisał:
Ja też wiem - tam na dole No, ale ok... mamy kierowcę, mamy pilota i mamy biegaczkę Możemy jechać!
Biegaczki już nie macie. Biegaczka już nie jest biegaczką, bo ma zepsutą stopę.
kikada napisał:
pabrze napisał:
Biegaczki już nie macie. Biegaczka już nie jest biegaczką, bo ma zepsutą stopę.
Zdrowiej Aniu! I wracaj do nas jak najszybciej!
Twój fan
kikada napisał:
Biegaczka już nie jest biegaczką, bo ma zepsutą stopę.
Dzisiaj startowałem w I Półmaratonie Poznańskim. Szkoda tylko, że po tygodniowym pobycie u naszych zachodnich sąsiadów (wymiana szkolna), u których nie szczędziliśmy zdrowia 230 miejsce buuu.
manitou7 napisał:
4.V.-Gniezno-10km-6bieg Euro
Gniezno też mam w planach
Wczoraj starowałem w Przełajowych Mistrzostwach Polski juniorów mł. (OOM) na 3km. No niestety- zmarnowałem swoją szanse. Trener powiedział przed startem żebym zaryzykował i biegł w czubie, a więc tak zrobiłem. Przez 2 km trzymałem się w 10 ale nie wytrzymałem tempa i do mety już tylko patrzałem jak mnie wszyscy wyprzedzają Ze 123 zawodników przybiegłem na 38 lokacie, a ze swojego rocznika byłem 11.
Może za rok będzie lepiej. Teraz czekam tylko na sezon na stadionie
BoberPL napisał:
Dzisiaj startowałem w I Półmaratonie Poznańskim. Szkoda tylko, że po tygodniowym pobycie u naszych zachodnich sąsiadów (wymiana szkolna), u których nie szczędziliśmy zdrowia 230 miejsce buuu.
No to i tak ładny wynik i nie przejmuj się - jeszcze będą okazje do poprawienia go Startowałeś już w barwach RM T?
KuNa napisał:
Wczoraj starowałem w Przełajowych Mistrzostwach Polski juniorów mł. (OOM) na 3km. No niestety- zmarnowałem swoją szanse. Trener powiedział przed startem żebym zaryzykował i biegł w czubie, a więc tak zrobiłem. Przez 2 km trzymałem się w 10 ale nie wytrzymałem tempa i do mety już tylko patrzałem jak mnie wszyscy wyprzedzają Ze 123 zawodników przybiegłem na 38 lokacie, a ze swojego rocznika byłem 11.
Może za rok będzie lepiej. Teraz czekam tylko na sezon na stadionie
WOW! Mistrzostwa Polski... 38 na 123 to i tak ładnie! Pamiętaj, że zwiększyłeś swoje doświadczenie dzięki temu startowi. Kiedy następne zawody?
Pozdrawiam!
pabrze napisał:
Kiedy następne zawody?
16.04 (środa) Mistrzostwa Województwa w Biegach Przełajowych szkół gimnazjalnych na 2000m - Cel: Wdrapac się na podium Są to dla mnie pewnie ostatnie zawody przełajowe w tym roku z czego bardzo się ciesze.
KuNa, jesteś rocznik 91 czy 92? I jakie województwo? A tak przy okazji, tez nienawidzę przełajów!
pabrze napisał:
No to i tak ładny wynik i nie przejmuj się - jeszcze będą okazje do poprawienia go Startowałeś już w barwach RM T?
Dzięki. Ano nie było rubryczki ^^
Nero napisał:
KuNa, jesteś rocznik 91 czy 92? I jakie województwo? A tak przy okazji, tez nienawidzę przełajów!
Województwo Pomorskie (mam przyjemnosc nosic ten napis na dresie ) rocznik 92! Też ich nie lubie, np dlatego że nie biegam długich...
Czemu pytasz?