Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
pabrze napisał:
... pytanie jedno: kto będzie jego autorem...
Może spędzę trochę czasu w dziale "Testy"?
Ostatnio edytowany przez kubal (2008-03-16 13:37:36)
Coś czuję że ja jestem blisko nagrody za ten 1000 post ...
No!!! ja ....albo Kikada... jedna z nas na pewno
A jaka jest nagroda? No popatrz Krysia, dopiero zaczęłyśmy się tu udzielać, a już jakieś nagrody chcą nam dawać ;D
Niech ktoś to sprawdzi, kto napisał tego posta, bom ciekawa
kikada napisał:
Niech ktoś to sprawdzi...
No kto ..no kto ... Administrator musi to "zbadać"
Czekamy z niecierpliwością
No, ciekawe ciekawe kto...?
- JA przecież nikt inny nie ma dostępu do bazy danych
zapytanie SQL: SELECT identyfikator, uzytkownik, wiadomosc FROM forum_posty LIMIT 1000 , 1
(nazwy tabeli i kolumn zostały zamienione ze względów bezpieczeństwa)
Odpowiedź serwera baz danych: 1025 kikada Kto będzie? Jakieś konkretne cele? Jeśli ktoś plan...
To teraz mogę zdradzić, że nagrodą był buziak A tak na serio, to pomyślimy nad gadżetem RM, a wręczę Pani osobiście
To do następnego razu 10^4 - w tym roku? Może 10^4 będzie należał do Anglika, albo do Francuza, albo do Czecha, albo Niemca? A może to ktoś z nas będzie jednak Pożyjemy zobaczymy
Pozdrawiam i gratuluję zwyciężczyni
pabrze
pabrze napisał:
To do następnego razu 10^4 - w tym roku?
10^4? Yy?
A dzięki za nagrodę, hehe ;-) Dawno nic nie wygrałam ;p
kikada napisał:
10^4? Yy?
Pewnie chodzi mu o 10000 post ...
Buuu.. Nie wygrałam
Gratuluję .. Kikada ...
Ja będę następnym zwycięzcą ... tylko ciekawe czego ??
Hie, hie, moge skasować to pytanie o "10^4"? Bo jak tak na to patrzę, to wydaje się to oczywiste <glupek ze mnie>
Ha ha ha ... Nic się nie stało .. to pabrze napisał tak po informatycznemu ;p nie każdy musiał to zrozumieć ...
Skasowanie nic Ci nie da ... bo u mnie pozostanie cytat
pabrze napisał:
To do następnego razu 10^4 - w tym roku? Może 10^4 będzie należał do Anglika, albo do Francuza, albo do Czecha, albo Niemca? A może to ktoś z nas będzie jednak Pożyjemy zobaczymy
A pisałeś, że nie lubisz sztucznych granic...
kubal napisał:
pabrze napisał:
A pisałeś, że nie lubisz sztucznych granic...
Słusznie mi wytknąłeś
...chociaż... tam troszkę o coś innego mi chodziło (o stawianie wymagań dostosowanych do swoich możliwości... ale chyba za dużo ostatnio "filozuję")
Pomysłów na napisz wątek nr... może być dużo... 42195, itd... O albo inny biegowy dystans - 10 km, po zamianie na metry 10 000 Jeszcze trochę czasu nam zajmie dobijanie do takich dużych liczb...
pabrze napisał:
O albo inny biegowy dystans - 10 km, po zamianie na metry 10 000 Jeszcze trochę czasu nam zajmie dobijanie do takich dużych liczb...
Komu zajmie... temu zajmie
pabrze napisał:
Pomysłów na napisz wątek nr... może być dużo... 42195, itd... O albo inny biegowy dystans - 10 km, po zamianie na metry 10 000 Jeszcze trochę czasu nam zajmie dobijanie do takich dużych liczb...
Dziewczyny podkręcają licznik. Kto wie...
kubal napisał:
TikiTikiTakJo napisał:
kubal napisał:
Melduje się poranna zmiana podkręcaczy liczników
...ale ruszyła maszyna jak żółw ociężale... a teraz już 10% postów w tydzień... no no
cześć pabrze jak zacząłem (ponownie) biegać to moge tez zacząc te twoje statystyki podkręcac
Ostatnio edytowany przez tomsaw (2008-04-03 15:12:45)
Czemu "moje"? Nasze Tomaszu - NA- SZE!
Ale podkręcaj, podkręcaj, tylko nie zapominaj o treningach
ok nasze statystyki w koncu mielismy 6 ze statystyki w szkole to mozemy troche pomanipulowac danymi i juz beda lepiej sie prezentowały
ps. gratuluje rekordu