Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Jak zajrzycie do mojego dzienniczka to zauważycie wyodrębnione elementy: rozgrzewka/akcent główny/schłodzenie. Jeszcze nie robiłem treningu składającego się z np. akcentu głównego i pobocznego, ale zauważylem u paru osób coś takiego (przykładowo): OWB1+spr.
To jest taka propozycja: może jako "jednostkę główną" ustawić trening (czyli możnaby zaakcentować np. 2 treningi dziennie, czy też - jak ktoś się skusi - rozwiązania typu 15 minut ostrego co godzinę :-) ), a tenże trening "układać" z elementów ?
Byłaby wtedy - jak sądzę - większa przejrzystość.
Witaj Rosomaku
Myślę już od dłuższego czasu nad treningami złożonymi i w końcu nadejdzie taki moment, że taką opcję wprowadzę - będzie wtedy można budować trening z różnych elementów (jednak nie domyślnie, a jako dodatek - gdyż wielu użytkowników korzysta z dzienników ze względu na ich prostotę...)
Wtedy będzie również możliwość dodawania imprez typu triatlon itp.
Pozdrawiam
Witam!
Zdecydowałem się na ten dziennik między innymi ze względu własnie na jego prostotę.
Dla mnie bieg (nieważne jaki) jest po prostu treningiem biegowym a zabawę w nadawanie mu innych terminów (OBW,WB itd.) pozostawiam bardziej doświadczonym biegaczom.
Pozdrawiam.
Beton, ja też lubię w dziennikach ich prostotę...
Dodatkowe funkcje będzie trzeba sobie uruchomić - tzn. domyślnie będzie ta prosta wersja
Pozdrawiam