Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich. Właśnie zacząłem cos zmieniać w swoim życiu. Mam 170 cm 85 kg wagi.no i 37 lat. Chcę walczyć dzielnie. Moim celem jest 10 km w 50 min. Po pierwszym treningu...hm...10 km w 1 h 30 min. Tak dla sprawdzenia. Zobaczymy jak to bedzie. No i najważniejsze. Obowiązkowe rzuconko palenia!!!!
Pozdrawiam gorąco.
Witaj, witaj!
Pierwszy krok już zrobiłeś, ale na razie więcej sprawdzianów sobie nie rób. To nie o to chodzi - zwłaszcza na tym etapie. Wynik, który uzyskałeś daje poważne podstawy aby twierdzić, że będzie się on poprawiał z tygodnia na tydzień ;-)
Założony cel - realny (choć dla mnie może niekoniecznie :-))
... a papierochy rzuć! i nie nazywaj tego "rzuconkiem", po prostu rzuć wstrętne papierochy!
Stary Laufer napisał:
Witaj, witaj!
Pierwszy krok już zrobiłeś, ale na razie więcej sprawdzianów sobie nie rób. To nie o to chodzi - zwłaszcza na tym etapie. Wynik, który uzyskałeś daje poważne podstawy aby twierdzić, że będzie się on poprawiał z tygodnia na tydzień ;-)
Założony cel - realny (choć dla mnie może niekoniecznie :-))
... a papierochy rzuć! i nie nazywaj tego "rzuconkiem", po prostu rzuć wstrętne papierochy!
Masz 100% rację...ale i pewnie masz doświadczenie. Ja liczę że też go kiedys nabiore.
Na razie szperam po internecie aby choć podstaw nabyć aby sobie czegoś nie zrobic przy okazji.
Pozdrawiam.