Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Co myslicie o takim połączeniu ?
Dodam do tego ze zaczołem biegac dokładne 3 tygodnie temu moze ten wynik nie jest zniewalający ale jak na początku nie mogłem przebiec 800 m a teraz smigac te 4 km a rekord 7 km prosze nie smiejcie sie z moich osągów Chce tylko wiedzec czy ktos ma podbna kuracje Zwalczająca zbedne kg
Wyczytałem ze bieganie jest pod paroma względami leprze od siłowni poniewaz do spalania tłuszczu są urzywane większe połacie miesni niz na siłowni wiec zrezygnowałem z siłowni biegam codzenie
Sorki za błędy
Ostatnio edytowany przez Perkot (2008-02-15 18:28:39)
Witam.
Też kiedyś stosowałem L-Karnitynę dokładnie 500mg/kap. 2 tabletki pół godziny przed treningiem jednak bez tego speeda (ponoć tylko jest chwytem marketingowym).
Jedynie co odczułem po zażywaniu tego specyfiku to to że się mocniej pociłem i było mi cieplej. Jednak po niecałych 3 miechach kiedy zjadłem te 120 chyba tabletek nie czułem i nie widziałem różnicy pod skórą (która jednak swoje ma ) Także uważam że to jest troche strata pieniędzy. Proponuję kupić jakieś średnie opakowanie i sprawdzić na sobie, bo mogą to być jakieś uwarunkowania organizmu że nie da się u mnie.
Co do siłowni to Ona jest dobra i właściwie też potrzebna przy bieganiu. Powinieneś ćwiczyć mięśnie górnej partii ciała noi nogi także. Pozatym lepiej się wygląda i lepiej się czujesz, a i mięśnie są mniej narażone na kontuzje.