Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Nowy na forum, w dziennikach od grudnia,a na rzetelnie od stycznia.
nie obiecuję nadmiernego zaangażowania w forum,jednakże za każdym razem kiedy jestem w "dzienniku" zaglądam na nie
Mam nadzieję,że kiedyś z większością z Was spotkamy się gdzieś w "trasie",jako że swego czasu biegałem tu i tam,a teraz czas na "come back".
Staram się wciągnąć w tą całą otoczkę również swoją żonę,realizując od podstaw program"podstawowy" do maratonu ze stronki "biegajznami" Co z tego wyjdzie czas pokaże.Póki co idzie dobrze
To tyle na początek.
Witam wszystkich użytkowników i tylko "dziennikowców/dziennikarzy"
witaj
Nowy na forum, w dziennikach od grudnia,a na rzetelnie od stycznia.
nie obiecuję nadmiernego zaangażowania w forum,jednakże za każdym razem kiedy jestem w "dzienniku" zaglądam na nie smile
to tak jak ja
powodzenia pozdr
Witaj Mości
Jest dużo małżeństw, które biegają - życzę też tego Wam (sam też bym chciał mieć w przyszłości biegającą żonę a właśnie! - jutro Walentynki).
W którym maratonie chcesz wystartować?
Powodzenia!
Pabrze
Dziękuję za przyjęcie
Co do wyboru imprezy jeszcze nie mam konkretnie obranego miejsca.W grę wchodzą regiony woj.kuj.-pom. lub Łódź, w okolicach września.
Pozdrawiam.
czesc
też znam kilka biegających małżeństw
ostatnio jedni nawet to podsumowali, ze dzieki bieganiu się nie kłócą - bo zamiast siedzieć przed tv i stroić fochy to biegają
Mości,
do jesieni masz dużo czasu... ale nie zaśpij - zwiększaj stopniowo tygodniowy dystans
michalina32,
...innym sposobem na TV jest nie posiadanie odbiornika telewizyjnego... ale chyba faktycznie lepiej sobie pobiegać
Zwiększam Tyle,że boję się że żonka w pewnym momencie "wysiądzie"
Dlatego też "jedziemy" treningiem podstawowym,takim by wdrożyć moją panią w ten styl życia
Póki co idzie nieźle
Dziś pierwszy dzień 3x (10 min biegu x 3min marszu)
Kierujemy się tym planem:
http://www.akademiamaratonu.pl/dzial-glowne/plan-treningowy-26a.php
Nie ukrywam,że wspólne bieganie wpływa hamująco na mnie,lecz czego się nie robi dla swojej ukochanej Hahaha.Tak więc w ramach integracji rodzinnej zamiast bezużytecznych spacerów po mieście zwiedzamy okoliczne tereny
Fanem telewizji nigdy nie byłem Nie mam na nią czasu z racji wykonywanych prac zawodowych
A jak już jest czas,to super wpływa on na drzemkę
Pozdrawiam