Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich biegaczy
Coś o mnie: 20 lat, studencik jak to zwykle w tym wieku, pracujący.
Mam nieduże doświadczenie w bieganiu, mam zestaw sprzętu tj. buty biegowe i pulsometr i oczywiście dobrane ciuchy
Moim celem jest przede wszystkim schudnąć (ponad 5 kg nadwagi) i schowanie brzuszka żeby nie wystawał
Będę szukał wszelkich porad i wsparcia na forum
Pozdrawiam biegaczy
Witaj koolio7,
Popatrzyłem do Twoich dzienników biegowych i zobaczyłem wpis... chyba źle czas podałeś
Dołączam się do zaproszenia KuNy (dobrze odmieniam? które wystosował KuNa ten sam problem mam z moim nickiem
)
Pozdrawiam
Dobrze odmieniasz ;] nazwano mnie tak na moim pierwszym obozie to nazwa jakiegoś zwierzaka...
pabrze napisał:
Popatrzyłem do Twoich dzienników biegowych i zobaczyłem wpis... chyba źle czas podałeś
Faktycznie podałem godzinę
mój błąd
Oczywiście będę się udzielał bo też mam troszkę doświadczenia i do powiedzenia
Dzięki za życzliwe przywitanie Troszki mało tu osób ale czuję że zagoszczę tu naprawde
na długo
witaj , biegaj i pisz
wiekszosc z nas ma na runmanii prowadzone-zaje...te- dzienniki biegowe a udzielamy sie na innych forach(sorry nie wiem czy dobrze napisalem)m.in.:-biegajznami.pl (polecam) lub bieganie.pl ale ja tu zawsze zagladam przy okazji wpisu do dz.bieg.
pozdr
O nie, ostro nie zaczne ;p
Raz zacząłem ostro i odrazu naderwałem ścięgna i przerwa miesiąc i oczywiście potem misie odechciało biegania.
Teraz zaczynam od wolnych rozbiegań i truchcików + rozciąganie i standardowo siłka.
I tańczysz !
chwali się, z kobiecego punktu widzenia ;P
Hehe, no prawda że tańczę (dzienniki przeglądałaś??)
Taniec towarzyski dokładnie, niegdyś w zespole teraz przez studia i pracę musiałem się rozstać z grupą bo omijałem sporo treningów. Jednak kiedy tylko mogę to pojawiam się i trenuję i uczę się dalej. Ale to jest moja pasja i razem z przyjaciółką przeglądamy sobie takiego Youtuba, wyszukujemy fajne figury, uczymy się ich, modyfikujemy je i tworzymy swoje układy. A przy latynowskich można naprawdę sporo się napocić.
Pozatym taniec to chyba jeden z najlepszych treningów na zapobieganie kontuzjom ścięgna achillesa, palców czy łydek.
Także gorąco polecam. Bo to jest uzupełnienie treningów noi oczywiście respekt kiedy wychodzisz w klubie sam na parkiet z partnerką i tańczysz przez 100 ludzi z otwartymi koparami Jak to Michasie powiedziała chwali się z kobiecego punktu widzenia
Tańczysz coś Michasiu??
ja tylko okazjonalnie
ale moja koleżanka wpadła ostatnio w środowisko salsowe
i przyznaję, że wpadła głęboko - 6 dni w tygodniu przez 1.5 godziny co najmniej tańczy...
i widać efekty!
Gratuluję i pozdrawiam