Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Wszystkich Biegaczy i Biegaczki, którzy w jakikolwiek sposób utożsamiają się z serwisem RunMania.com zapraszam gorąco do przystąpienia do drużyny RunMania Team.
Członkostwo jest dobrowolne. Zgłoszenia należy przedstawić w bieżącym wątku. Pełnoprawnym członkiem RunMania Team'u zostaje zawodnik, który weźmie udział w biegu masowym reprezentując RunMania Team (tj. rubryka klub będzie zawierała "RunMania Team").
Lista pełnoprawnych członków:
1. Paweł Brzeziński (pabrze)
2. Michał Kokot (Cichociemny)
3. Artur Szadkowski (szadar)
4. Grzegorz Kozdraś (Tijo)
5. manitou7
6. Miron Błocki
7. Wojciech Bobrowski (BoberPL)
8. pawel b
Lista członków oczekujących na rejestrację:
1. tomsaw
2. KuNa
3. kikada
4. 16krzychu
5. Kuba123PL
Zapraszam do wspólnego biegania! 
Paweł Brzeziński
klub juz mam ale jakby co to moge pobiec w koszulce RunMania a bede biegł powoli to więcej osób mnie zobaczy.
co ty na to pabrze?
ps. mój pierwszy post:D ale bedzie wiecej pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez tomsaw (2008-02-13 19:25:44)
Witaj tomsaw,
fajnie, że zajrzałeś na forum 
I oczywiście witam Cię w RunMania Team'ie 
Pozdrawiam
No właśnie czy jeżeli mam już klub to mogę równiez należec do RunMania Team ? Jak można zdobyc koszulkę ?
Każdy kto ma taką ochotę może zostać członkiem RunMania Team'u  Nie jest wymagana, ani przynależność "na wyłączność" do RunMania Team'u (np. ja sam najbliższy maraton będę biegł w barwach AZS'u Opole), ani jakieś wyniki (np. ja sam jestem amatorem). Tak więc jeżeli ja mogłem, to może każdy
 Nie jest wymagana, ani przynależność "na wyłączność" do RunMania Team'u (np. ja sam najbliższy maraton będę biegł w barwach AZS'u Opole), ani jakieś wyniki (np. ja sam jestem amatorem). Tak więc jeżeli ja mogłem, to może każdy 
Co do koszulek, to jeszcze się nie orientowałem u producentów co mają do zaoferowania (w rozsądnej cenie, żeby nie narażać klubowiczów na duże koszty, a jednocześnie, żeby było wygodnie i miłe dla oka).
... jak fundusze pozwolą, to chciałbym rozdać trochę koszulek (docenić talenty, godne reprezentowanie RM, itd... chciałbym stworzyć szanse na "sprzęt klubowy" dla każdego - zarówno dla ścigaczy jak i dla amatorów... np. w zeszłym roku cała startująca w Bochni drużyna RM otrzymała koszulki).
TAK WIĘC - ZAPRASZAM! 
Heh, 
niektórzy są bardzo amatorscy, 
nie przeszkadza to wam?
Witaj michalina32 
Ciekawe pojęcie... bardzo amatorski... 
Ani trochę nie przeszkadza, powiem więcej - z każdego Klubowicza będziemy bardzo dumni  a Klubowiczki tym bardziej!
 a Klubowiczki tym bardziej! 
no skoro mozna nalezec do kilku klubow czy tez grup biegaczy to i ja zglaszam moj akces do RM Team-u (czysto amatorski)
w koncu admin sam daje dobry przyklad-(RM Team, AZS Opole, BIegajznami.pl) prawda pabrze
Ostatnio edytowany przez manitou7 (2008-02-18 20:30:38)
manitou7 napisał:
no skoro mozna nalezec do kilku klubow czy tez grup biegaczy to i ja zglaszam moj akces do RM Team-u (czysto amatorski)
Witaj manitou7 w RunMania Team 
manitou7 napisał:
w koncu admin sam daje dobry przyklad-(RM Team, AZS Opole, BIegajznami.pl) prawda pabrze
Tak - dokładnie.  Choć w tym roku planuję tylko jeden start w innych barwach niż RunMania Team 
Pozdrawiam!
A więc i ja chciałbym się przyłaczyc do RT  Bedzie mi miło
 Bedzie mi miło 
KuNa napisał:
A więc i ja chciałbym się przyłaczyc do RT
Bedzie mi miło
Zatem witaj w klubie KuNa! 
Ja tez chce byc runmaniaczka  A na biegu Krapkowickim moge sobie na czole napisac runmania, a na plecach centrum team, albo na odwrot, mi to obojetne
 A na biegu Krapkowickim moge sobie na czole napisac runmania, a na plecach centrum team, albo na odwrot, mi to obojetne 
kikada napisał:
Ja tez chce byc runmaniaczka
A na biegu Krapkowickim moge sobie na czole napisac runmania, a na plecach centrum team, albo na odwrot, mi to obojetne
Witaj kikada w RunMania Team 
No to i ja chciałbym się przyłączyć. Mogę reprezentować RunMania Team w biegach wielkopolskich 
Wojciech Bobrowski
Witamy Pierwszego Barda RunMania Team'u 
Pozdrawiam
chętnie wystartuje w barwach RunMania np. w Grodzisku Wlkp.
Witaj Paweł w drużynie  W tym roku chciałbym Ci trochę podeptać po piętach
 W tym roku chciałbym Ci trochę podeptać po piętach 
Udanego sezonu!
pabrze znajdź sobie w tym sezonie innego przeciwnika ,bo mi zapowiada się mizerny sezon,dziennik nie kłamie(68km).Mimo wszystko pewnie szybko wrócę do swojego poziomu i godnie będę reprezentował RunMania Team Pozdrawiam.
To bezkontuzyjnego powrotu Ci życzę!
Pozdrawiam