Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Sprawdzałeś czas netto czy brutto? netto jest czasem rzeczywistym biegu a brutto czasem od wystrzału startowego wiec różnica może być spora u mnie było około 1,5 minuty
witam ponownie
Nie mogłem pogodzić się z wynikiem 47:12 wiec wysłałem Maila do fotomaraton.pl z prośbą o podanie daty zrobienia zdjecia z numerem 1159 (na mecie)
http://www.fotomaraton.pl/event.php?Lang=PL&Event=BNW06&ToFind=1159
Odp: Pańskie zdjęcie były robione około godziny 12:46:46 :P
Czyli jeśli odjąć 50-60s do momentu przekroczneia linii startu mój czas to gdzieś koło 46:00 min a nie jak z tabelki wyników 48:15 'Netto 47:12
Truchu napisał:
Kod:
Odp: Pańskie zdjęcie były robione około godziny 12:46:46 :PCzyli jeśli odjąć 50-60s do momentu przekroczneia linii startu mój czas to gdzieś koło 46:00 min a nie jak z tabelki wyników 48:15 'Netto 47:12
Truchu, chyba będziesz musiał kolejną dyszkę przebiec, żebyśmy Ci uwierzyli Najważniejsze, że plan zrealizowałeś podczas tego biegu
To gdzie następny start?
pabrze napisał:
Truchu, chyba będziesz musiał kolejną dyszkę przebiec, żebyśmy Ci uwierzyli Najważniejsze, że plan zrealizowałeś podczas tego biegu
To gdzie następny start?
Następny start na 10 km XIX Bieg Niepodległości [Warszawa]
Po kontuzji i pierwszym Maratonie przyszła pora na poprawienie wyniku na 10km
Przez 6 miesięcy trenowałem pod Maratonu i za sprawą kontuzji kolana nie mogłem pozwolić sobie na szybkie biegi. Dopiero po Maratonie Warszawskim postanowiłem przyspieszyć i popracować nad szybkością.
BPS pod 10 km nie trwał długo bo niecałe 6 tygodni ale jednak widzę po tym czasie
i teście na 5km że 20 min na 5 km nie stanowi wielkiego problemu więc myślę o nabieganiu 42min (4'12")
Ale czy to jest dobry pomysł > Jak myślicie.?
Ps./Co sądzicie o moim treningu ?
Czy dam rade nabiegać 42 min ?? z tego co zrobiłem do tej pory czy może biec na 43,44?
Witam ponownie
Nie doczekałem się na odpowiedz ale plan zrealizowałem w 100%
choć pierwsze 4 km biegłem po 4'19" to od 5km złapałem tempo i nadrobiłem stracony czas by po 1km finiszu wpaść na metę z czasem 42:02 poprawiając życiówkę o 5min i uzyskując nowy HRMAX-199
Średni tętno na 10 km AVG-171 a to zaledwie 86%-HRMAX
Następne start ?
15km i
Debiut w Półmaratonie Warszawskim 2008 to już za 139 dni
Witajcie,
no własnie na biegu doszlam do swojego HR Max 187 (max to 189)
i się przestraszylam
trochę mnie zakłuło jakby kolka z lewej strony..............
wynik słaby, ale nie gorszy niz poprzedni, wiec nie jest zle
natomiast tętno mnie niepokoi.
a moze nie powinno?