Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
W "Katalogu" znajduje sie lista osób prowadzących dzienniki. Jedną z pozycji jest "Ilość treningów". Szczerze mówiąc żadko sprawdzam katalog, ale od tygodnia obserwuję swoją pozycję i ilość treningów nie zmienia się. Było 71 i nadal jest 71 po tygodniu, mimo iż zaliczyłem kolejnych 5 treningów.
Może gdzieś juz o tym było na forum, ale nie potrafiłem znaleźć :-)
wiec,
narazie katalogi działają w sposób skwantowany
tzn nie ma ciągłęgo sumowania liczy treningów, ale co jakiś czas jest aktualizacja
Timmek napisał:
wiec,
tzn nie ma ciągłęgo sumowania liczy treningów, ale co jakiś czas jest aktualizacja
Aaaa... To dlatego pabrze ma tak mało czasu na poprawianie błędów. Biedaczysko ślęczy nocami i zlicza liczbę dni treningowych każdego z nas, żeby uaktualnić listę .
OK, nie jest to najważniejsza pozycja dzienników :-)
A co jaki czas - ca. - się aktualizują?
kubal napisał:
Timmek napisał:
wiec,
tzn nie ma ciągłęgo sumowania liczy treningów, ale co jakiś czas jest aktualizacjaAaaa... To dlatego pabrze ma tak mało czasu na poprawianie błędów. Biedaczysko ślęczy nocami i zlicza liczbę dni treningowych każdego z nas, żeby uaktualnić listę .
... a że coraz więcej macie treningów to i ja muszę więcej nocy poświęcić na liczenie
lesio napisał:
OK, nie jest to najważniejsza pozycja dzienników :-)
A co jaki czas - ca. - się aktualizują?
Już na bieżąco jest modyfikowana ta wartość. Nie wiem kto to właściwie wymyślił, żeby aktualizować tę wartość ręcznie...
Pozdrawiam
OK ,Dzięks. Od razu podskoczyłem w "rankingu"! :-) Teraz jestem już na czwartej stronie :-)