Dołącz do społeczności biegowej!
Nie jesteś zalogowany.
Wszystkich zawodników RunMania Team'u startujących na dystansie półmaratonu w roku 2008, proszę o wpisywanie:
- nazwy imprezy (miejsca),
- zajętego miejsca,
- wyniku
Aktualny ranking RunMania Team (Półmaraton) na 2008 rok:
1. 1h 29' 36" - pawel b - Grodzisk Wielkopolski
2. 1h 48' 20" - manitou7 - Rudawa
Rudawa 2008 - m.678 - 1:48'20" [jak na moj debiut to rewelka]
ale za to pawel b -na Slowaku dal czadu ponizej 1:30'-brawo -wielkie gratki!!!
dziękuje ,dziękuje ,ale to poniżej mojej normy co nie znaczuy ,że biegałem w Grodzisku Wlkp na luzie -dałem na maksa (tętno średnio 185-190,walka, walka , walka, ale co tam wystarcz zajrzeć w moje dzienniki)AAAA polecam wam orąco GRODZISK WIELKOPOLSKI super zawody
pawel b napisał:
dziękuje ,dziękuje ,ale to poniżej mojej normy co nie znaczuy ,że biegałem w Grodzisku Wlkp na luzie -dałem na maksa (tętno średnio 185-190,walka, walka , walka, ale co tam wystarcz zajrzeć w moje dzienniki)AAAA polecam wam orąco GRODZISK WIELKOPOLSKI super zawody
mam pytanko czy trasa w Grodzisku plaska jak stol ? jesli tak to moze w przyszlym roku sie wybiore bo w Rudawie to 3 podbiegi takie ze niektorzy musieli przejsc do marszu
płasko,płasko Polecam SUPER GRODZISK Wlkp.Miasto żyje tym biegiem ,to widać,słychać i czuć.
No to i ja się pochwalę. 74 miejsce generalne, 8 w k.wiekowej.
Półmaraton w Kościanie - 1' 28" 09"'
Polecam bieg w Kościanie, aczkolwiek organizacyjnie trochę im brakuje do półmaratonów w większych miastach. Ładne miasto rekompensuje minusy
Gratuluje wyniku ! ja w Kościanie nabiegałem 1:36:02
No to się chwale.
Wynik wykręcony w Poznańskim półmaratonie(debiut)
Czas startu Czas netto Wynik
00:00:52 01:56:51 01:57:43